Двоє зловмисників після численних ігнорувань повісток слідчих Рокитнівського відділення, самостійно прийшли до поліції разом із адвокатом.

Нагадаємо, 21 квітня на територію поліцейської станції троє чоловіків приїхали «рятувати» свого товариша-односельця, 30-річного жителя Старе Село, та почали агресивно себе поводити. Один із них шарпав за одяг поліцейського та вдарив його кулаком у грудну клітку.

Учасники інциденту з місця події втекли. 22 квітня 30-річному зловмиснику за фактом замаху на умисне пошкодження майна працівника правоохоронного органу, вчинене шляхом підпалу, 30-річному чоловікові повідомили про підозру за частиною 2 статті 15, частиною 2 статті 347 Кримінального кодексу України та обрали запобіжний захід у виді цілодобового домашнього арешту без електронного засобу контролю.

Поліцейські також встановили й інших осіб, причетних до протиправних діянь. Ними виявилися 37-ми та 46-річні жителі Старого Села.

Старшому слідчі повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбачене частиною 2 статті 345 Кримінального кодексу України, тобто умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу легких тілесних ушкоджень у зв’язку із виконанням цим працівником службових обов’язків.

Слідчі дії тривають.

Читайте також: рівненчанин одним ударом ножа вбив свого знайомого