фото ілюстративне
За січень-березень цього року послугами обласної служби зайнятості скористались 483 безробітних з числа демобілізованих, які брали участь в антитерористичній операції. З них мали право на отримання допомоги по безробіттю 426 осіб.

 За інформацією обласної служби зайнятості, всього за вказаний період працевлаштовано 72 учасника АТО (ООС), проходили професійне навчання 40 осіб, брали участь у громадських та інших роботах - 5. Профорієнтаційні послуги отримували 374 особи.

«Станом на 1 квітня 2020 року на обліку перебували 329 безробітних з числа учасників АТО та 15 переселенців. Обласна служба зайнятості в умовах карантину продовжує надавати свої послуги дистанційно», - повідомив директор Рівне нського обласного центру зайнятості Іван Ткачук.

Крім того, з початку року послуги служби зайнятості отримували 60 осіб, які переміщені з тимчасово окупованої території України або районів проведення АТО (ООС). Мали статус безробітного 26 осіб, з них 23 особи отримували допомогу по безробіттю. За сприяння служби зайнятості 9 осіб з числа переселенців були працевлаштовані та 4 безробітних проходили професійне навчання.

Читайте також: В Україні зафіксовано 239 летальних випадків від коронавірусу