Фото ілюстративне
Повідомлення про врегулюваня правил використання бренду Народного клубу «Верес» опублікували на офіційній сторінці.

Зокрема, у повідомленні йдеться про те, що зі створенням публічного акціонерного товариства розпочався новий етап в історії клубу. Нові цілі зобов’язують перейти на нові правила роботи. Одне з них стосується правил використання бренду «Народного клубу «Верес», оскільки виняткові права на використання цього бренду належить ПАТ «Рівне нський народний клуб «Верес».

- Бренд Народний клуб «Верес» - це зареєстрована інтелектуальна власність, торгова марка. ЇЇ використання можливе лише за умови надання власником відповідного свідоцтво офіційного дозволу на використання знаку або його елементів. За умови, що якість таких товарів буде не нижчою, за ту, яку виробляє чи виробляв би ліцензіар. Без такого дозволу використання іншими особами зареєстрованого бренду чи схожого позначення означає використання нашого знаку для товарів та послуг є порушенням, - роз'яснює патентний повірений Юрій Трачук.

Якщо перекласти це з юридичної мови на звичайну, друк атрибутики з використанням бренду «Верес» можливий лише через Народний клуб «Верес».

За інформацією клубу, це дасть можливість використовувати бренд правильно, з відповідними шрифтами, кольорами та іншими елементами; допоможе нам усім акумулювати кошти на розвиток клубу, оскільки кожна копійка з продажу атрибутики йде на закупівлю спортивного інвентаря, оплату праці тренерів та гравців і багато інших потреб, і кожну статтю цих витрат можна буде побачити у фінансовому звіті публічного акціонерного товариства.

Одночасно адміністрація Народного клубу «Верес» створить всі умови для випуску атрибутики фан-спільнотами.

- Ми знаємо, що уболівальницькі спільноти готують свої макети клубної атрибутики, а інколи окремі фанати роблять ексклюзивні екземпляри з використанням символіки НК «Верес». Ми готові сприяти в справі популяризації і різноманітності символіки. Однак задля запобігання несанкціонованого використання ми просимо звертатись до клубу зі своїми макетами. Ми готові взяти на себе випуск розроблених вами зразків і виготовити для вас продукцію в потрібній вам термін у потрібній кількості та якості, - наголошує комернційний директор ПАТ «Рівне нський народний клуб «Верес» Наталія Лозовська.

Читайте також: Здолбунівчанка Тетяна Гаврильчик - найкраща баскетболістка України