фото ілюстративне
На Рівненщині 85-річну бабусю не хотіли приймати в лікарню з підозрою на інфаркт. Сталося це в п'ятницю ввечері, коли медики швидкої привезли стареньку до приймального відділення Рівненської центральної районної лікарні, що у Клевані. В результаті непритомна пацієнтка майже дві години чекала, коли ж її приймуть в лікарню.

Таку відповідь отримали медики швидкої допомоги у приймальні Рівне нської центральної лікарні. У кареті швидкої допомоги лежала 85-річна бабуся з підозрою на інфаркт.

Фельдшери були одягнені у спеціальні костюми. Відтак, побачивши це лікарі Рівне нської ЦРЛ

Старша лікарка станції швидкої допомоги намагалася допомоги у цій ситуації: телефонувала і до чергової лікарки і до адміністрації лікарні.

Тим часом стан пацієнтки погіршується.

Читайте також13 нових випадків коронавірусу підтверджено на Рівне нщині

Працівники швидкої зателефонували в інфекційне відділення тої ж лікарні з проханням прийняти хвору.

Жінці зробили експрес-тест на виявлення коронавірусу. Він показав негативний результат. Згодом жінку перевели у реанімаційне відділення. Чергова лікарка Рівне нської ЦРЛ пояснює свою точку зору ситуації.

Зараз 85-річна пацієнтка почувається краще. Підозру на інфаркт Міокарда не підтвердився.

Як чекала на допомогу майже 2 години старенька не пам'ятає, так само не пам'ятає, як потрапила в лікарню.

Бабуся дивується тому, що лікарі запідозрили у неї коронавірус.

В адміністрації Рівне нської центральної районної лікарні кажуть - проведуть службове розслідування. Тимчасом рідні та сама ж бабуся дуже хочуть швидше повернутися додому.