національна поліція
У слідчому ізоляторі перебуває 29-річний раніше судимий зловмисник, який у квітні встиг скоїти у Дубно три крадіжки з магазинів. Учора, 22 квітня, суд задовольнив клопотання слідчого та обрав йому запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 60 діб.

Чоловік уже відбував покарання у місцях позбавлення волі та після звільнення перебував під адміністративним наглядом, правила якого порушував неодноразово та притягувався до відповідальності.

Так, четвертого квітня близько шостої ранку він проник та обікрав магазин, незаконно заволодівши грошовими коштами, а вже 13 квітня навідався, де із торгового закладу прихопив із собою продукти харчування і шоколад на загальну суму 500 гривень.

Наступним об’єктом злочину знову став міні-маркет на вулиці Миколи Лисенка. Зловмисник 21 квітня близько 05:00, пошкодивши ролети на вхідних дверях, проник усередину та привласнив із каси 320 гривень. А до місця злочину дістався ще й на викраденому велосипеді, який не встиг забрати, адже був помічений працівниками охорони.

За результатами проведених слідчих дій та розшукових заходів поліцейські оперативно затримали зловмисника та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Відповідно до ухвали суду тепер підозрюваний перебуватиме під вартою.

Крім того, наразі тривають слідчі дії відносно вчиненої ним крадіжки велосипеда. Санкція інкримінованої дубенчанину статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Читайте також: У Дубно горів двоповерховий дерев`яний будинок