Повідомлення про 17-річного потерпілого в автопригоді у селі Кідри до поліції надійшло від медиків учора, 21 квітня, близько 18:30.

Слідчо-оперативна група Володимирецького відділення встановила, що на вулиці Підлісній неповнолітній мотоцикліст не вибрав безпечної швидкості руху та допустив зіткнення із автомобілем «Opel Combo» під керуванням 29-річного місцевого жителя, який здійснював маневр повороту праворуч.

20).jpg" width="650" height="487" alt="" />

Унаслідок ДТП 17-річного жителя села Кідри, який упав на асфальтобетонне покриття, із забоєм головного мозку тяжкого ступеня, мозковою комою госпіталізували до реанімаційного відділення Володимирецької лікарні, звідки сьогодні, 22 квітня, доставили у медзаклад обласного центру.

32).jpg" width="650" height="495" alt="" />

У рамках кримінального провадження, розпочатого за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України, слідчі транспортні засоби вилучили та помістили на територію місцевого відділення поліції. Водій фургона за зовнішніми ознаками був тверезий, однак у нього відібрані зразки крові для визначення стану сп’яніння.

Поліцейські наголошують власникам мотоциклів, мопедів і скутерів на неухильному дотриманні правил дорожнього руху, необхідності використовувати засоби захисту під час поїздок.

Читайте також: правоохоронці розшукали неповнолітню рівнянку