Натуральний чай чи кава... Аромат, насичений смак, який заряджає на весь день - не уявляєте без цього свій ранок? Не відмовляйте собі у своїх приємних звичках. Навіть на карантині ви можете насолоджуватись улюбленим напоєм вдома разом із ТМ "Santorino".

Хоч кав’ярня і змушена зачинитися, оскільки турбується про здоров’я клієнтів, команда перейшла в режим онлайн-роботи, щоб ви могли отримати свої улюблені смаколики.
А при замовленні від 150 грн безкоштовно доставлять покупки додому.

Яку каву ви оберете для затишних карантинних вечорів? З Мексики, Бразилії, Колумбії, Коста-Рики, Гватемали, чи навіть з Ефіопії, Уганди та Танзанії? Хоча навіщо обирати, якщо можна спробувати всі з ТМ «Santorino”.

Чи краще величений вибір чаїв на будь-який смак прямо у вас вдома? Класичні чорний та зелений, фруктовий, трав'яний, чай Пу Ер та оолонг...

ТМ «Santorino” продовжує піклуватись про нас з вами.

Ви можете замовити улюблені напої по телефону, в інтернет-магазині або ж у соціальних мережах - обирайте, де зручно саме вам!

Подаруйте собі та близьким можливість насолоджуватися улюбленими напоями, не виходячи з дому.

Купуй онлайн в рівненських підприємців і виробників, підтримуй своїх, купуй улюблені смаколики і речі, адже вони потурбувалися про доставку, щоб ви могли насолоджуватись улюбленими продуктами.

м. Рівне , вул. Гетьмана Полуботка, 4
тел. моб. +380 (67) 362 0190
тел. моб. +380 (68) 876 4244
http://santorino.net./