У населених пунктах Малолюбашанської ОТГ розпочали ремонт доріг комунальної власності ще у березні 2020 року.

Проведено грейдерування та поточний ремонт білощебеневих доріг, а саме вулиць Шевченка, Сільська, Хутірська, Поліська та дороги до кладовища в селі Борщівка, вулиць Нова, Вишнева, Промислова, Лесі Українки, Літня в селі Лісопіль, а також грейдерування, поточний ремонт та відсипання обочин вулиці Молодіжна та дороги до кладовища в селі Данчиміст. Зроблено поточний ремонт комунальних вулиць з білощебеневим покриттям в селі Мала Любаша, а саме вулиць Молодіжна, Миру, Садова, Вишнева та Тиха.

Також проводиться ремонт комунальних вулиць шляхом асфальтування. Вже асфальтували вулиці Омеляненка та Центральна в селі Мирне, вулиці Молодіжна та Лісова в селі Маща, вулиці Шевченка в селі Борщівка, вулиці Нова в селі Лісопіль, вулиці Дружби в селі Мала Любаша та розпочато ямковий ремонт струменевим методом з використанням бітумної емульсії за допомогою спеціального обладнання на вулицях Омеляненка та Центральна в селі Мирне, вулиць Соборна та Центральна в селі Мала Любаша. Також буде проведено ямковий ремонт вулиць Затишна та Зелена в селі Маща.

Ремонтні роботи проводяться за кошти сільського бюджету.

Також проводиться силами ОТГ частковий поточний ямковий ремонт доріг загального користування місцевого значення в напрямках сіл Данчиміст, Моквин та Маща, які знаходяться на балансі та обслуговуванні УКБ Рівне нської ОДА, шляхом укладання асфальтового фризу.

Читайте також: Дорожники Рівне нщини дезінфікують зупинки вздовж міжнародних трас