Станом на вечір 13 квітня, на Рівненщині підтверджено 2 нових випадки захворювання на COVID-19.

Це 39-річна мешканка с.Тинне, сестра раніше померлої.

Та жінка 67 років з села Чудель Сарненського району. Таким чином на Рівне нщині зафіксовано 127 випадків захворювання на COVID-19. Восьмеро уже одужали.

Сьогодні з Сарненської ЦРЛ виписали мешканку села Немовичі. Наразі на перевірці в Рівне нському обласному лабораторному центрі ще 42 ПЛР-тести.

Результати очікуємо пізно ввечері, про них повідомлю у вівторок вранці. З початку спалаху, на Рівне нщині на COVID-19 захворіли 26 медичних працівників. Продовжуємо перевіряти медиків на коронавірус. Зокрема, сьогодні в обласній лікарні у 50 працівників взяли зразки на ПЛР-тести.

Результати будуть відомі завтра. Сьогодні провів онлайн нараду з головами РДА та міст обласного значення. Прозвітували про готовність місць обсервації. Нині в області визначено 12 таких закладів. Керівники районів проінформували про скупчення людей біля церков в окремих райцентрах та містах на Вербну неділю.

Доручив провести ще одну зустріч з представниками конфесій щодо дотримання алгоритму святкування Великодня. Також посилюємо інформаційну роботу з населенням.

Закликаємо всіх. Дотримуйтеся вимог карантину! Бережіть себе та близьких. І будьте здорові.

Читайте також: Про що говорили на брифінгу РОДА за 13 квітня?