Дві пожежі розгорілося у Радивилівському районі.

Так, 8 квітня о 13:12 рятувальники отримали повідомлення про те, що в селі Нова-Пляшева Радивилівського району по вул. Шкільна горить навіс для зберігання соломи.

На ліквідацію пожежі вогнеборці відразу подали вогнегасні речовини. О 13:39 пожежу було локалізовано, а о 13:55 ліквідовано. Жертв та постраждалих не має. Вогнем знищено навіс та пошкоджено одна тонна соломи.

Причина пожежі дитячі пустощі з вогнем.

Того ж дня о 19:20 у селі Опарипси Радивилівського району загорілася господарська будівля.

Вогонь охопив шлакову господарську будівлю, криту шифером по дерев’яній обрешітці.

О 19:35 пожежу було локалізовано, а о 21:15 ліквідовано. Жертв та постраждалих не має. Вогнем знищено одна тонна соломи, шиферне покриття господарської будівлі, дерев’яне перекриття, велосипед та пошкоджено двері, вікна та речі домашнього вжитку.

Причина пожежі дитячі пустощі з вогнем. Наразі остаточні збитки встановлюються.

Рятувальники зверталися до батьків, дідусів та до бабусь з проханням не залишати дітей та онуків без нагляду, тримати сірники та запальнички у недоступних місцях. Розповіли про правила безпеки. Про те, яким чином можна запобігти виникненню пожежі.

Пам'ятайте: майже кожній пожежі можна запобігти! Для цього слід обов'язково обговорити в родині не тільки заходи щодо запобігання пожежі, а й порядок дій у разі її виникнення: спосіб виклику Служби порятунку, евакуації дітей, гасіння пожежі на початковій стадії, безпечні маршрути виходу з приміщення. Контролюйте розваги дітей та особистим прикладом навчайте їх правил безпечної поведінки. Пояснюйте малюкам небезпеку і наслідки гри з вогнем. Пам'ятайте, що життя ваших дітей залежить лише від вас самих!

Просимо Вас відповідально ставитись до власного життя та життя своїх рідних і в разі небезпеки телефонувати до Служби порятунку “101”.

Читайте також: На Дубенщині вночі згорів дах будинку