Фото ілюстративне
Із проханням подзвонити близько 22 години четвертого квітня на вулиці Варшавській у Сарнах до 46-річного місцевого жителя підійшов незнайомець. Взявши до рук чужий телефон, побіг вулицею та зник.

А через деякий час до поліції надійшло повідомлення, що до будинку на вулиці Дачна райцентру увірвався невідомий чоловік. Господиня оселі, злякавшись непроханого гостя, втекла через вікно до сусідів. Саме вони і викликали правоохоронців.

Екіпаж групи реагування патрульної поліції Сарненського відділу виявив у помешканні жителя Здолбунівського району, який, як з’ясувалося, кількома годинами раніше на вулиці пограбував чоловіка.

Зловмисник, який до того ж був напідпитку, пояснив правоохоронцям, що сам не тутешній, тож не знав, де сховатися після злочину.

За фактом відкритого викрадення чужого майна слідчі Сарненського відділу поліції розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 186 Кримінального кодексу України. У рамках кримінального провадження мобільний телефон вилучений.

Відтепер жителю Здолбунівщини за скоєне загрожує до чотирьох років позбавлення волі, повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.

Чиайте також: У Рівному затримали чоловіка, який перевозив наркотичні речовини