Фото ілюстративне
Таким чином станом на 22.00 5 квітня в області 39 підтверджених випадків COVID-19. В Україні зафіксовано 1308 випадків коронавірусної хвороби.

Як повідомив голова Рівне нської облдержадміністрації Віталій Коваль, станом на вечір, 5 квітня, на Рівне нщині підтверджено 1 новий випадок захворювання на COVID-19.

Коронавірусну інфекцію методом ПЛР виявлено у жінки з села Немовичі - родички раніше захворілого.

Водночас, готується до виписки із Сарненської ЦРЛ чоловік віком 75 років, мешканець села Тинне, який зміг подолати недугу. Це вже третій випадок одужання від COVID-19 на Рівне нщині .

Також сьогодні в області упродовж дня проводилася санітарна обробка проїжджих частин доріг, тротуарів, прибудинкових територій і зупинок. Оброблялись і місця, які найчастіше відвідують люди: аптеки та магазини, банки й адмінбудівлі.

Від завтра, 6 квітня діятиме заборона на перебування в громадських місцях без маски чи респіратора, на переміщення групами, більш ніж дві особи. В області діятимуть рейдові групи у складі Нацполіції, представників ДСНС та інших служб для контролю карантину.

При Цілодобовому оперативному штабі Рівне нської ОДА 24/7 діє гаряча лінія 0 800 500 078. За цим номером можна отримати відповіді на усі запитання щодо COVID-19.

За даними ЦГЗ, станом на 22:00 5 квітня в Україні 1308 лабораторно підтверджених ПЛР-дослідженням випадків COVID-19. Усього в Україні зафіксовано 37 летальних випадків від COVID-19 . Загалом 28 осіб уже одужало — повторне лабораторне дослідження не виявило вірусу в організмі.

Читайте також: Карантинні обмеження з 6 квітня: що, для кого і чому?