Зовсім недитячі пристрасті розгорілись у школі села Новоукраїнка Млинівського району. Тут під час перерви між уроками побились дві школярки. Нібито, через хлопця. Спершу дівчата сварились після чого в хід пішли кулаки і навіть ноги.

В результаті бійки 14-річна Наталія, учениця 8-ого класу, опинилась на лікарняному ліжку. В неї медики діагностували травми легкого ступеня важкості. Натомість її кривдниця, 16-річна Діана з 10-ого класу, стала фігурантом кримінальної справи.

Дозвіл директора отримати не вдалося. В школі його не було, а мобільний телефон не відповідав. Не вдалося поспілкуватись і з учасницями конфлікту, які, за словами вчителів, поїхали до Млинова. Перевіркою цього інциденту зайнялись в районному відділі освіти. Втім, приїзду журналістів тут також не зраділи. Спершу головний освітянин району Валерій Феха пообіцяв прокоментувати ситуацію, та потім загубився на нараді.

Конфлікт між ученицями розслідують місцеві правоохоронці. Головний речовий доказ – відео бійки. Його відзняли школярі, які стали свідками конфлікту. Втім, ці кадри у міліції не показали, мотивуючи таємницею слідства. Після проведеної перевірки тут порушили кримінальну справу.

Покарання за вчинення бійки навряд чи буде серйозним, - кажуть міліціонери. Адже обидві учасниці конфлікту ще неповнолітні. Тим часом правоохоронці вже провели профілактичні бесіди з учнями, їхніми батьками та працівниками школи. У міліції вірять, що це допоможе уникнути подібних конфліктів у майбутньому.