Головна задача фонду допомогти медикам зупинити пандемію коронавірусу.

Через загрозу поширення небезпечного вірусу COVID-19 та з метою спільної протидії його розповсюдження, на Рівне нщині розпочав свою діяльність СпецФонд «СтопВірус» від Благодійної організації «Благодійний Фонд «Громада Рівне нщини», адже сьогодні медична галузь потребує надзвичайно великої підтримки, а кількість пацієнтів зростає щодня.

- Усі кошти, що приходитимуть на рахунок Спецфонду, будуть розподілені, згідно найактуальніших потреб медиків, що стосуються запобіганню розповсюдження вірусу, а також інформаційної і предметної підтримки громади в цій ситуації. Ми закуповуємо тест-системи, респіратори, маски, антисептики, захисні костюми тощо.
Першою громадою, що звернулася до Фонду, стала Вараська ОТГ, для якої було сформовано СпецФонд «СтопВірус.Вараш». За рахунок перших благодійників було придбано респіратори FFP2, маски та антисептичні засоби, які особисто передав Член Правління Фонду Ігор Кравченко до СМСЧ №3 в м.Вараш. На днях передаємо тест-системи, захисні костюми та маски-щити», - розповідає Голова правління Благодійної організації «Благодійний Фонд «Громада Рівне нщини» Олена Хмельник.

Благодійний внесок можна зробити на рахунок:

Благодійна організація «Благодійний фонд «Громада Рівне нщини»,
Код ЄДРПОУ 43575948,
UA163333910000026008054744665
Код банку 333391, АТ КБ «ПРИВАТБАНК» (з поміткою: «Безповоротна фінансова пожертва
в рамках “Спецфонду СтопВірус”)

Довідка:

Благодійна організація «Благодійний фонд «Громада Рівне нщини» - це недержавна, неприбуткова організація, яка працює з територіальною прив'язкою до громади, в якій живете Ви! Зусилля Фонду будуть спрямовані на підтримку економіки регіону, співпраці з громадами Рівне нщини, впровадженням проектів, що сприятимуть їх розвитку.

Фонд дотримується принципу повної прозорості, тому звітуватимемо про всі надходження та витрати в рамках роботи Спецфонду на офіційній сторінці в Фейсбук: www.facebook.com/gromada.rv.ua , які будуть підтверджені оглядом від незалежної аудиторської компанії.

Читайте також:  На Рівне нщині небайдужі активно допомагають медикам