У Рівному головам ОСББ та управляючим компаніям безкоштовно видають дезінфікуючу речовину. Сьогодні другий день, коли її можна отримати. Однак серед людей вже є обурені, чому - далі у сюжеті.

Біля входу на територію Рівне нського ШЕУ черга. Представники управляючих компаній та голови ОСББ отримуватимуть дезінфікуючий розчин.

10 тонн речовини закупили за 165 тисяч гривень. Кошти виділені з міського бюджету. Видають речовину в залежності від потреби, а саме площі для обслуговування.

При видачі речовини - людям надають виробничу інструкцію. Однак деякі голови ОСББ обурюються, оскільки кажуть, не знають як правильно використовувати рідину і тим паче хто це робитиме.

Читайте також: у Рівне нському ШЕУ безкоштовно видають дезінфікуючу речовину

А також дитячі майданчики, які розташовані на прибудинковій території. Проте у у рівненському ШЕУ кажуть, що цей засіб не є складним у використанні.

Дезінфікуючою рідиною Рівне нське ШЕУ забезпечують і комунальні підприємства міста. За вчорашній день вже видали 128 суб'єктам господарювання необхідний розчин. Іншим можуть його отримати з 9-ї до 12-ї години щодня.