Вашій увазі кращі привітання для бабусі з днем народження українською мовою.

З Днем народження, бабусю!
Скільки пам’ятаю себе, ти завжди була для мене найдобріша, найуважніша і найтурботливіша. Твої страви – найсмачніші, а казки – найцікавіші. Я бажаю тобі довгих років життя, щоб кожен день був для тебе особливим, нехай нарешті здійсняться всі твої мрії.

***

Люба бабусю, вітаю тебе з днем народження! Від щирого серця дякую тобі за ласку, турботу і ніжність, за увагу і доброту. Бажаю тобі здоров’я, енергії і сил на довгі щасливі роки.

***

Дорога бабусю, вітаю тебе з днем народження! У цей день я дякую тобі за всі безсонні ночі, які ти провела біля мого ліжка, за всі чарівні казки, які мені розповідала, за всі смачні страви, якими завжди пригощала! Дякую тобі за любов і тепло, які ти і зараз даруєш всім нам.

***

Люба бабусю! Я вітаю тебе з днем народження, і бажаю не тільки щастя, а й усього, що може бути корисним у твоєму поважному віці: міцного здоров’я, гарного настрою і душевних сил на безліч нових гарних справ!

***

Мила бабусю! У день твого народження я бажаю тобі прожити ще сто років і завжди залишатися бадьорою і життєрадісною, насолоджуватися кожною хвилиною благополучної, тихою старості в оточенні люблячих тебе онуків!

***

У твій день народження вітаю тебе, бабусю, і від щирого серця бажаю бути найщасливішою. Нехай гарний настрій сяє, як сонце. Обіцяю завжди піклуватися про тебе, любити і не забувати жодної миті, що мине поруч з тобою в спокої й затишку.

***

В цей особливий день я вітаю з Днем народження тебе, бабуся, і бажаю від щирого серця тобі на старості років… ні! – у кращі твої майбутні роки бути дуже щасливою! Нехай очі бачать зірко, спина не болить, і гарний настрій сяє, як сонце! І щоб твоє щастя було повним, я урочисто обіцяю, що завжди буду піклуватися про тебе, любити і не забувати жодної миті, що пройшов поруч з тобою в спокої і затишок!

***

Бабуся – рідна, близька людина. Можна вирости і обійти весь світ, але я ніколи не забуду бабусю і не пропущу її День народження! Сьогодні я вітаю тебе і радію, сміюся разом з тобою і, якби тільки міг – підніс тобі щастя світу, всі ніжні перші весняні квіти, кожен промінчик сонця і пісню кожного соловейка! Живи довго і не знай прикростей, кохана моя бабуся!

***

Бабуся, вітаю тебе з цим знаменним днем! Такі люди, як ти, роблять цей світ яскравішим, а такі люди, як я, помічають це. Бажаю тобі якомога більше посмішок і сміху, позитиву і радості в кожному прожитому дні. Будь щаслива і пам’ятай, що я завжди поруч!

***

У цей щасливий і сонячний день хочу привітати тебе, бабуся, з Днем народження. Бажаю тобі посмішок і квітів, щирих і серцевих слів і компліментів. Нехай райдужні надії збуваються, а нові звершення не змушують себе чекати. Щасливих, яскравих і довгих років тобі!

Читайте також: привітання рідних та друзів з днем народження