фото ілюстративне
Сьогодні, 30 березня, у Рівному ввели додаткові карантині заходи. Ухвалили їх представники комісії з ТЕБ та НС. Відтак, в обласному центрі зміниться графік руху громадського транспорту.

Тролейбуси та маршрутки курсуватимуть не з 16 до 20 години вечора, а з 17 до 21, а ще поліція посилено контролюватиме несанкціонавану торгівлю, зокрема продаж товарів з автомобілів, особливо в районі вулиці Хмільної. Звернення, щодо відкриття приватних клінік відхилили, а от магазину від Льонокомбінату дозволили працювати, щоправда продавати тільки маски. Окрім того, у разі великого надходження хворих на коронавірус, передбачено ще два заклади: табір "Електронік" (400 місць) і спортивна школа №4 на вулиці Фабричній. Більше про карантинні заходи далі у прямій мові.

Не можна, щоб діти гуляли групами. Сім'ї повинні бути ізольовані. Кожна сім'я окремо. Якщо діти гуляють групами, то з сім'ї в сім'ю потрапляє вірус. І це підтверджує практика інших країн. Друге - це пікніки. Вчора я поїхав по місту - ну це просто катастрофа. Мало того, що горить зі всіх сторін, то окрім того в таких масових зібраннях вірус може передаватися. І третє - це вкотре звертаються до представників релігійних конфесій: біля багатьох церков у місті Рівне збираються люди і очевидно, що це велика небезпека, бо збираються по-перше старші люди, а по-друге стоять так і близько, - говорить міський голова Рівного Володимир Хомко.

Читайте також: рівнянам рекомендують утриматися від поїздок у громадському транспорті