Завтра, 26 березня, у Рівному припиняє рух громадський транспорт. Натомість, курсуватимуть лише спеціальні перевезення.

Спецрейси виконуватимуте КП «Рівне електроавтотранс» та маршрутні транспорті засоби. Курсуватимуть вони з 06:00 до 10:00 та з 16:00 до 20:00. Спецтранспорт буде відповідати всім маршрутам, як і було раніше. В інший час доби їх не буде на вулицях міста.

Спецтранспорт перевозитиме людей, які забезпечують життєдіяльність міста. У салон такого спеціального транспорту можна буде зайти лише з перепустками або службовими посвідченнями.

Категорії громадян, яким дозволено проїзд спецтранспортом за умови наявності посвідчення: медичні працівники – з посвідченнями працівника закладу охорони здоров'я з фото, підписом та печаткою керівника закладу. ДСНС, Нацгвардійці, військові, працівники правоохоронних органів та судової системи - службові посвідчення.

Читайте також: карантин на Рівне нщині та режим надзвичайної ситуації триватиме до 24 квітня

Громадяни, які працюють у продовольчих магазинах, комунальних службах, повинні мати відповідні перепустки у транспорт, їх надасть Управління транспорту та зв’язку.

Перевезення будуть здійснюватись із дотриманням карантинних заходів: у маршрутних таксі – 10, у великогабаритному транспорті – 20 чоловік у засобах індивідуального захисту. Проїзд платний.

Також, керівництво фірм, підприємств та організацій, які в період карантину забезпечують життєдіяльність міста, повинні звернутися в Управління транспорту та зв’язку для отримання спеціальних перепусткок. Такі нововведення запроваджуються лише на період дії карантинних заходів.