фото ілюстративне
У зв’язку із запровадженими карантинними заходами власникам багатьох закладів довелося припинити роботу. Однак зачинені офіси, кафе, салони краси тощо, на жаль, стають об’єктом злочинних посягань.

 Так, до поліції учора, 23 березня, надійшло повідомлення від 40-річної рівнянки, що невідома особа впродовж останніх двох днів проникла у приміщення її перукарні на вулиці Степана Бандери. Пошкодивши замок у вхідних дверях, злодій викрав телевізор, роутер, фени для волосся та перукарські інструменти.

Правоохоронці звертаються до суб’єктів господарювання подбати, передусім, про надійність замків, адже найпоширеніший спосіб проникнення у приміщення — це підбір ключа. Якісні двері з кількома замками та решітки на вікнах – не забаганка, а вимога сьогодення. Встановлення ролетів теж стане додатковою перепоною для проникнення у приміщення.

Крім того, не залишайте на видноті товар чи цінні речі, аби не спокушати зловмисників. Убезпечте власне майно — подбайте про додаткові заходи захисту.

Також поліцейські просять громадян, у разі виявлення підозрілої особи біля зачинених закладів – одразу телефонувати на спецлінію 102.

Читайте також: Близько 80 фейків про COVID-19 видалено кіберполіцейськими