Фото ілюстративне
Міська комісія з питань ТЕБ та НС прийняла додаткові заходи щодо запобігання та поширення коронавірусної інфекції COVID-19.

Зокрема, тепер у великогабаритному громадському транспорті дозволено перевезення не більше 20 пасажирів – 2 пасажири пільгових категорій, у маршрутних таксі – 10 пасажирів без пільговиків.

Комісією дозволено торгівлю засобами гігієни, зв’язку, роботу ветеринарних аптек, зоомагазинів, салонів - магазинів «Оптика», закладам з надання ритуальних послуг.

Крім того, прийнято рішення посилити заходи дезинфікуючого режиму. Відсьогодні комунальними службами буде здійснюватись обробка спеціальними засобами зупинок громадського транспорту – у другій половині дня та ранкову пору. Забезпечення проведення обробки антисептичними засобами приміщень торгівельних закладів, інших приміщень, в яких дозволено обслуговування населення.

Комунальниками буде проводитись дезінфекція культових споруд всіх конфесій міста.

Нагадаємо, спеціальні рейси для підвезення працівників підприємств до місця роботи розпочнуть діяти на Рівне нщині . Це пов’язано із забезпеченням безперебійної роботи промислових підприємств та лікарень.

Читайте також: Підозра на коронавірус у Рівному: двоє "негативні", один - обстежується