фото ілюстративне
Вчора, 15 березня, близько 19:40 вечора, люди побачили побитого баристу. з велокав'ярні.

За словами свідків, через 15 метрів від місця пригоди, вони побачили іншого чоловіка, всього в крові, який тримався за очі і кричав, що нічого не бачить.

"До нього почали сходитися люди і тут в один момент прибігає якийсь чоловік в камуфляжній формі і б'є йому з ногу в голову від чого той падає! Потім через декілька секунд підбігає ще один і починає бити його арматурою! І потім ще один, який заливає всіх тереном!", йдеться у повідомленні rivne_1283.

У поліції повідомляють, прибувши на місце події було виявлено, що біля ресторану "Бурштин" між групою осіб виник конфлікт.

Поспілкувавшись з громадянами вони повідомили, що претензій ні до кого не мають. Від написання заяви та пояснення потерпілий також відмовився.

Читайте також: У Рівному фура лягла на бік (ОНОВЛЕНО)

 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Нам пишуть. Можливо ще хтось був свідком? "Було 19:40 вечора, ми були в центрі біля бурштину і побачили побитого бариста з вело кав'ярні, ми підійшли запитали чи з ним все добре на що він сказав тільки не бийте і кудись пішов! Потім ми пройшли 15метрів і побачили іншого чоловіка всього в крові який тримався за очі і кричав що він нічого не бачить! До нього почали сходитися люди і тут в один моменти прибігає якийсь чоловік в комуфляжній формі і б'є йому з ноги в голову від чого той падає! Потім через паро секунд підбігає ще один і починає бито його арматурою! І потім ще один який заливає всіх тереном! Ми почали знімати і в один момент ми побачили що мужик в капюшоні іде на нас і тримає руки в кармані і щось фиркає… ми подумали що в нього терен заховали телефон і відійшли, він розвернувся і пішов в інший бів дістав з кармана пістолет і вистрілив в сторону того мужика якого вони били всі! Після цього ми визвали поліцію! Поки їхала поліція цей в капюшоні кудись пішов а потім повернувся ( ми так зрозуміли що він пішов щоб скинути зброю) як приїхала поліція ми показали хто стріляв, поліція запитала чи є в нього зброя на що він сказав "не має" і показав якусь корочку! Потім поліція постояла паро хвилин щось поговорила… сіла в машину і поїхала!"" #rivne #рівне

Публикация от Rivne 1283 (@rivne_1283)