національна поліція
Шість санкціонованих обшуків провели поліцейські у п’ятьох здолбунівчан, які перебувають на замісній терапії. За цінами «чорного» ринку вартість вилучених наркотичних засобів становить близько 20 тисяч гривень.

За результатами проведених заходів поліцейські вилучили 106 пігулок наркотичного засобу «бупренорфін», 23 пігулки сильнодіючої речовини «димедрол» та 200 грамів марихуани. Крім того, правоохоронці вилучили мобільні телефони, банківські картки, листки призначень препаратів наркотичних засобів та фіскальні чеки з аптек.

Двох жителів Здолбунова, 36-ти та 31-го років, затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Слідчі повідомили обом про підозру у збуті наркотичних речовин. Вирішується питання про обрання зловмисникам запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Вилучені нарковмісні речовини направлені на дослідження. Проводяться подальші заходи щодо встановлення місця знаходження та документування злочинної діяльності інших осіб, причетних до збуту наркозасобів.

 Читайте також: На Рівне нщині горів потяг