Управління стратегічних розслідувань надали доручення за відкритим кримінальним провадженням. Посадовців підозрюють у привласненні, розтраті майна або заволодіння ним, шляхом зловживання службовим становищем в особливо великих розмірах.

Нині, нацполіція проводить розслідування за ознаками злочину передбаченого ч 5 ст. 191 Кримінального кодексу України. Стосуються підозри зловживаннь тепловим монополістом ТОВ "Рівне теплоенерго та дочірньої компанії ПП "Рівнотеплосервіс". 

З метою захисту інтересів рівнян, встановлення законності та цільового використання комунального майна, дотримання умов оренди й використання цільових коштів, поліція просила створити комісію з представників влади, депутатів та правоохоронців. 

Також, правоохоронці встановлюватимуть відповідність тарифів і можливі зловживання під час їх формування, договорів оренди між компаніями і орендованим майном. 

У Рівне нській міській раді таку комісію створили і до 20 березня зобов'язані встановити чи є порушення та визначити збитки та осіб, з вини яких допущено такі порушення. 

Варто додати, керівник компанії Олександр Корчинський нині готується очолити іншу компанію.