З власних джерел журналістам "Рівне 1" стало відомо, що один із заступників начальника ГУНП у Рівненській області планує піти на пенсію.

Людвіг Файт нині знаходиться у відпустці, втім подейкують, що він готується звільнити місце заступника керівника ГУНП. Працювати в правоохоронних органах пан Людфіг розпочав у 1995 році. Кар'єра розпочалась на Закарпатті. Згодом, був переведений на Рівне нщину. З 2017 року працював на посаді заступника начальника. 

Підлеглі відгукуються про роботу пана Людвіга дуже тепло. Говорять, що він переймався умовами роботи правоохоронців. У ЗМІ запам'ятався відкриттям поліцейської станції в одній з ОТГ на Рівне нщині . Відстоював побудову житла для правоохоронців. Також, відвідував благодійні футбольні матчі з колегами. 

На місце пана Людвіга можуть призначити скандально відомого ексдаівця області Олександра Семенюка. Наразі ця інформація знаходиться на розгляді в правоохоронних органах. Олександр Семенюк відомий скандалом пов'язаним з Сашком Білим. Генадій Москаль звинуватив його у дачі хабаря загиблому у сумі 10 тисяч доларів. Також його пов’язували з маршрутним бізнесом, та говорили про чималі статки. Втім, у ЗМІ сам пан Олександр все спростовував. Нині він атестувався і займає посаду начальника управління логістики та матеріально-технічного забезпечення. 

Наразі, звільнення пана Людвіга не пов'язують зі зникненням автівок на території ГУНП.

Після виявлення крадіжки з спецмайданчиків 70 автомобілів, в тому числі і вантажних, одного з причетних було звільнено від посади. Варто зазначити, зникнення виявили саме працівники ГУНП у Рівне нській області і передали інформацію до ДБР, які нині ведуть розслідування за цим фактом. 

Сайт "Рівне 1" активно слідкує за перебігом розслідування. Деталі згодом на нашому сайті.