фото ілюстративне
У суді слідчі за процесуального керівництва місцевої прокуратури, клопотали 16-річному жителю села Малий Олексин тримання під вартою.

Нагадаємо, 25 лютого підліток зі стоянки на вулиці Млинівській викрав автобус 51-го маршруту. Спочатку всю ніч він їздив селами у Рівне нському районі, а потім і «на рейс вийшов». Вранці його зупинили патрульні.

А ввечері першого березня 16-річний житель Малого Олексина зі стоянки на вулиці Курчатова викрав автобус, який курсував за 66-тим маршрутом. Через декілька годин патрульні зупинили неповнолітнього кермувальника.

За обома фактами незаконного заволодіння транспортними засобами слідчі Рівне нського відділу поліції розпочали досудове розслідування та повідомили про підозру у вчиненні злочину.

Сьогодні, четвертого березня, суд обрав неповнолітньому запобіжний захід у виді домашнього арешту з електронним засобом контролю з обмеженням у часі: юнак зобов'язаний знаходитись вдома із шостої вечора по восьму ранку.

Досудове розслідування триває. У рамках кримінального провадження також призначена судово-психіатрична експертиза, оскільки підліток перебуває на обліку в лікаря.

Санкція інкримінованої йому статті передбачає від п’яти до восьми років позбавлення волі.

Читайте також: У Рівному неповнолітній викрав маршрутку