Спроба під номером 2. Іванка Давидюк з Рівненщини знову почала худнути. Нагадаємо, у 2018 році дівчина стала учасницею проекту на телеканалі СТБ “Цієї миті рік по тому”. У 17 років вона важила 130 кілограмів. За рік їй вдалося схуднути на половину. Та через життєві труднощі Іванна поправилась. Зараз дівчина знову почала худнути.

На проект “Цієї миті рік по тому” Іванна Давидюк прийшла із вагою 130 кілограмів. Впродовж року вона працювала над собою і схудла на 58. Ось такою вона виглядала у вересні 2018.

А це уже лютий 2020. Після проекту дівчині довелося поїхати за кордон на роботу. Саме там вага знову повернулася.

Я поїхала на роботу обіцяли одне, вийшло зовсім інше. І це вночі не спиш,нерегулярне харчування. Воно мені сприяло цьому.

Зараз Іванна знову "зганяє" лишні кілограми. Тренується на тиждень по декілька разів аби досягнути своєї мети.

Тренуємося ми поки три рази на тиждень. Але плануємо і до 4-5 довести. Наскільки завантажую. Дуже легко. Мінімально. Порівняно з тим, що було на відсотків 25. Але поступово потрібно піднімати. Бо якщо ми зараз загрузимо так як раніше - це не принесе нам користі. - розповідає тренер Іванни Давидюк.

Крім спорту Іванна дотримується дієти. Раціон корегує тренер. Однак дієтологи радять також звернутися до лікарів за консультацією та до психологів.

Обмеження харчування варто робити поступово. Тобто звичні порції зменшувати на певну кількість частин за певний обмежений період часу. Але дозовано. Так само треба пам'ятати, що для будь якої людини на одноразове харчування достатньо об'єму їжі як на долоні, - розповіла дієтолог Ірина Приходько.

За місяць тренувань Іванні вдалося схуднути уже на 8 кілограмів. І це тільки початок. Попереду ще багато клопіткою роботи. Але дівчина налаштована рішуче.

хочу добитися того результату,який у мене був. І далі його вдосконалювати. Я хочу до кінця цього року, щоб було хоча б 90. Я розумію, що другий раз - це важче. Але я знаю, що цього можна добитися. І до кінця року двохзначне число буде, бо я цього дуже хочу.

Чи вдасться схуднути Іванні? Спостерігайте разом із нами. Через півроку ми покажемо перші результати.

Читайте також: у Рівному з підозрою на коронавірус госпіталізували студента з Чернівців