Жителі Рівного та усієї України на літній час перейдуть в останню неділю березня. О третій годині ночі за київським часом, 29 березня, запроваджується літній час переведенням годинникової стрілки на одну годину вперед.

Про це інформує Департамент технічного регулювання та метрології Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України.

Відомо, що відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 13 травня 1996 року № 509 "Про порядок обчислення часу на території України" на території України 29 березня 2020 року о 3 (третій) годині за київським часом запроваджується літній час переведенням годинникової стрілки на 1 (одну) годину вперед.

Довідково

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 13 травня 1996 року № 509 "Про порядок обчислення часу на території України" з урахуванням порядку обчислення часу, що діє в країнах Європи з 1996 року, Уряд України постановив запровадити на території України такий порядок обчислення часу: час другого часового поясу (київський час) з переведенням щорічно годинникової стрілки в останню неділю березня о 3 годині на 1 годину вперед і в останню неділю жовтня о 4 годині на 1 годину назад.

Читайте також: подати записки за здоров`я та упокій рідних до церкви, можна онлайн