"Кардинал-Рівне" поступився Франківському "Урагану" з великим рахунком.

Чемпіонат України з футзалу, Favbet екстра-ліга, 17 тур відбувся вчора, 29 лютого. “Кардинал-Рівне ” нічим не поступався супернику і, навіть, час-по-час вів гру.

Градус протистояння зростав, рівняни вели у рахунку. Наприкінці тайму обидві команди мали по п’ять фолів. І тут вирішальну роль зіграла майстерність і командна гра господарів майданчика. Абакшин, якого на дальній стійці забув Шпигар, замкнув елементарну прострільну передачу партнера – 1:1.

Ще дві хвилини і рахунок став – 2:1. Знову Абакшин замкнув точно таку ж прострільну передачу. Різниця лише в тому, що цього разу проти гравця “Урагана” невдало зіграв Басич. Рівняни могли швидко відігратися, але затягнув з ударом/передачею Анатолій Мілінький, який втік на побачення із Кардашем.

Читайте також: ФІФА може відкласти Міжнародні матчі через коронавірус 

Натомість, до сирени “Кардинал-Рівне ” встиг пропустити втретє. Роман Горпинич сфолив у центрі майданчика і Лебідь реалізував дабл-пенальті. Наступного м’яча глядачам довелося чекати до середини другого тайму. Шеремета подав кутовий, Поночовний обрізався на виносі і Абакшин оформив хет-трік – 4:1. Після цього Рівняни пішли вперед з п’ятим польовим і одразу пропустили вп’яте – у порожні ворота.

Автогол Коробки, який зрізав у власні ворота м’яча після удару Олександра Басича, став слабкою втіхою. Схоже, для “Кардинала-Рівне ” другий етап чемпіонату знову перетвориться на формальність.

У результаті рахунок такий: “Ураган” – “Кардинал-Рівне ” – 5:2 (3:1).