фото ілюстративне
Жінка подавала у газети друковану рекламу, яка вводить в оману.

Зокрема, спеціалістами Головного управління Держпродспоживслужби в Рівне нській області встановлено факт розповсюдження в інформаційно-рекламному тижневику друкованої реклами наступного змісту: 

 «Найсильніша провидиця Олена». В змісті реклами міститься інформація про перелік послуг, які надає провидиця та про Ліцензію № 194752 Серія АЕ МОЗ України від 21.01.2019»

Фахівці відправили запит до розповсюджувача реклами та отримали відповідь з долученням копії Ліцензії на медичну практику (психотерапія).

Втім, перевіривши ліцензію - виявилось, що вона взагалі відсутня. Рівне нські фахівці направили запит до МОЗ. Там теж повідомили, що такої ліцензії не видавали і вона має ознаки фальсифікації. 

На підставі зібраних матеріалів Головним управлінням Держпродспоживслужби в Рівне нській області розповсюджену рекламу «Найсильніша провидиця Олена» визнано недобросовісною, а саме такою, яка вводить або може ввести в оману споживачів реклами, завдати шкоди особам, державі чи суспільству внаслідок недостовірності.

Читайте також: Викрали мільйон та втекли на Рівне нщину (ВІДЕО,ФОТО) 

На розповсюджувача реклами накладено штраф за порушення встановленого законодавством порядку розповсюдження та розміщення реклами.