фото ілюстративне
Чемпіонка Європи з легкої атлетики Наталія Прищепа, прокоментувала ситуацію, яка склалась вчора навколо неї.

Нагадаємо,  Наталія Прищепа здала позитивну допінг-пробу.  В пробі українки начебто знайшли заборонений сечогінний препарат гідрохлортіазид. Термін дискваліфікації спортсменки наразі не вказується, але перед нами є зовсім свіжий ідентичний приклад, повідомляє Главком.

Спортсменка ніяких заяв не робила. Втім сьогодні, на своїй сторінці у фейсбук висловила свою позицію. Наталія Прищепа, заявила, що й надалі готується до Олімпійських Ігор, на котрих сподівається отримати медаль для своєї країни. 

"Я все своє життя віддала моїй країні та улюбленій справі. Не один раз над моєю головою піднімався прапор України, а гімн звучав далеко за межі стадіону. Все,що я маю - це моя сім‘я, спортивна кар‘єра та моя країна. І ніщо в світі не могло і не може мене змусити свідомо та умисно приймати препарати, котрі б могли кинути тінь сумніву на мене та на мою діяльність. Я люблю свою країну і свій Спорт. Сподіваюся, що ця ситуація отримає логічне вирішення і я зможу надалі представляти Україну на міжнародній арені.", - заявила спортсменка. 

Крім того, підтримав Наталію і її чоловік. У соціальній мережі він відкинув підозру. Заявив, що у даному випадку результат позитивний через таблетку від тиску, в якій другорядною діючою речовиною є "сечогінка".

Розбиратись в цій ситуації буде Федерація легкої атлетики України. Там спортсменка буде давати пояснення.