Не будь занадто худою і не будь занадто товстою. Нове відео, створене журналом Girls. Girls. Girls у співпраці з британським фотографом і режисером Полом Макліном, набирає популярність в соціальних мережах.

Ролик, в якому можна побачити фрагменти з фільмів, а також кадри з показів мод і новинних репортажів, розповідає про тиск суспільства на жінок. У відео також з’являється американська актриса і зірка серіалу Секс у великому місті Синтія Ніксон, яка призводить суперечливі заклики суспільства на адресу жінок.

 «Вони сказали — будь леді. Твоя спідниця занадто коротка. Твоя спідниця занадто довга. Штани занадто обтягуючі. Не показуй так багато шкіри. Не показуй стегна. Не показуй груди. Не показуй живіт. Не показуй зону декольте. Не показуй нижню білизну. Не показуй плечі. Прикрийся. Залиш щось уяві. Одягайся скромно. Не будь зваблюючою. Чоловіки не можуть контролювати себе. У чоловіків є потреби. Розкріпастися. Покажи трохи шкіри. Виглядай сексуально. Виглядай привабливо. Не будь такою провокуючою. Ти ніби сама просиш цього. Носи чорне. Носи каблуки», — звучить голос актриси під нарізку кадрів з різних відеороликів.

Читайте також: Українець екранізує оповідання Стівена Кінга