Інцидент трапився сьогодні о 14:00 в місті Сарни на вулиці Широкій.

Відео порятунку чоловіка надіслав журналістам телеканалу "Рівне 1" читач, який в той самий момент перебував на місці інциденту.

Ми зв'язалися з правоохоронцями аби дізнатись деталі події.  Як повідомила нашим журналістам старший-інспектор прес-служби УПП у Рівне нській області Наталія Воєвода, до копів звернулись громадяни. Стурбовані люди пояснили, виявили чоловіка, який не подає ознак життя. 

Патрульні відразу викликали на місце швидку допомогу. Втім, потерпілому 35-років, різко стало погано - він перестав подавати ознаки життя. Копи почали робити непрямий масаж серця. Після чого забезпечили потерпілому стабільно-бокове положення. 

Коли на місце інциденту прибули лікарі, вони подякували поліцейським за реанімаційні заходи. Патрульні ж супроводжували швидку до самої лікарні. 

Більше подробиць у поліції обіцяли повідомити згодом. 

До слова, якщо ви також стали випадковим свідком злочину, аварії чи пожежі  - телефонуйте на гарячу лінію телеканалу або пишіть нам у Вайбер за номером – 096 11 40 011. Або стисло опишіть свою проблему і надсилайте її нам на електронну адресу patrul@rivne1.tv.