Темні кола під очима - проблема для багатьох, адже вони додають зайвої втоми зовнішньому вигляду. Однак це може носити не тільки естетичний характер, а й сигналізувати про збої роботи організму. Щоб позбутися від них раз і назавжди, слід подивитися в корінь і проблеми і вибрати для себе найбільш підходящий спосіб боротьби.

Як позбутися від темних кіл під очима

Апаратні методики

До них відносяться: мікрострумова терапія, яка проводиться курсом в 8-10 процедур з інтервалом в 1-2 дня. Існує і безін'єкційна мезотерапія. У ній використовуються ампули з вітаміном С, пептидами, вітамінами і гіалуроновою кислотою. Наступна процедура - RF-ліфтинг, який дозволяє скоротити шкірний клапоть і ущільнити шкіру. Процедура проводиться курсом і, як правило, складається з 2-4 процедур з інтервалом в місяць. При надлишках шкіри на повіках добре працює СО2-шліфування. Ця процедура дозволяє скоротити і ущільнити шкіру повік. Проводити її краще в зимовий період 1-2 рази з інтервалом в місяць.

Ін'єкційні методики

Ін'єкційні методики також користуються великою популярністю завдяки своїй високій ефективності. Мезотерапія - улюблена процедура багатьох дівчат. При її проведенні використовуються препарати з вітамінами, пептидами, а також гіалуроновою кислотою і мікроелементами. Проводиться вона курсом в 4-6 процедур, 1 раз в тиждень.

Інша процедура - біорепарація, яка містить пептиди, спрямовані на лімфодренажний ефект і зміцнення судинної сітки. Як наслідок відбувається активна профілактика набряків і темних кіл. Препарат також містить вітаміни, що поліпшують колір шкіри, а гіалуронова кислота зволожує і ущільнює її. Проводити процедурутакож слід курсом в 3-6 сесії з інтервалом в 7-10 днів.

Існують процедури, ефект від яких закріплюється після 1 відвідування косметолога. До таких відноситься - ін'єкційна контурна пластика філлерамі на основі гіалуронової кислоти. Для її проведення фахівець заповнює Філером слизову борозну і тим самим камуфлює темні кола. Ефекту від корекції слізної борозни вистачає на 1-2 роки.