Сьогодні, 25 лютого, мало не всі ЗМІ Рівного писали про затримання на вулиці Мельника. Наші журналісти виїхали на місце події. Що вдалось дізнатись, читайте далі.

Управління патрульної поліції нині офіційно інцидент не коментує. Втім, на місці нам вдалось дізнатись наступне.

В обласному центрі патрульні поліцейські наздоганяли керманича автівки Ауді. Транспортний засіб втікав від правоохоронців по всьому місту, та навіть виїхав за його межі.  За попередньою інформацією, погоня тривала близько години. 

Вже на вулиці Мельника автомобіль втікача вдалось заблокувати. За словами очевидців, керманич - чинив опір копам. Тому, ймовірно, скло збоку водія розбили патрульні поліцейські, коли затримували чоловіка. 

На місці працює слідчо-оперативна група. Вони з понятими проводять огляд транспортного засобу і чоловіка, який був за кермом. 

Крім того, стало відомо, що чоловік вже потрапляв в поле зору правоохоронців. Детальніше про подію дивіться завтра у програмі "Патруль". 

Як повідомили у поліції, керманич протаранив декілька службових автомобілів. А також проїхав на заборонений сигнал світлофору на залізничному переїзді. Порушником виявився житель села Квітневе, Дубенського району, який позбавлений права керування на 3 роки. При спробі його затримати - одному з патрульних поліцейських чоловік травмував руку. 

Керманичу копи запропонували проїхати до медзакладу аби визначити чи перебуває він у стані наркотичного сп'яніння, втім - чоловік відмовився в присутності двох свідків. На порушника патрульні склали декілька адмін матеріалів.