За фактом грабежу відносно рівнянина слідчі відкрили кримінальне провадження.

Розмова на зупинці громадського транспорту обірвалася в момент, коли з рук рівнянки невідомий вирвав телефон. На крик жінки зреагували перехожі та миттю «зняли із рейсу» чоловіка, який мав намір утекти на таксі. 

Вчора, 24 лютого, близько 19 години на вулиці Млинівській в обласному центрі 20-річний рівнянин не зміг пройти мимо жінки, яка говорила по мобільному телефону. Раптово вирвав його з рук та кинувся тікати. Коли потерпіла забила на сполох, зловмисник вскочив у таксі.

Однак зникнути йому не дозволили перехожі — від таксиста чоловік пересів у поліцейське авто. За фактом відкритого заволодіння чужим майном відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 186 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення зловмиснику про підозру. У поле зору правоохоронців 20-річний чоловік не потрапляв.

Причини та мотиви свого вчинку рівнянин пояснює слідчим. У рамках кримінального провадження мобільний телефон вилучений. Досудове розслідування триває.