MUKACHEVO.NET
На сайті Mukachevo.net повідомили, що жителя с. Дідово госпіталізували в обласну інфекційну лікарню з підвищеною температурою.

Лікарям від розповів, що 21 день тому він контактував з громадянином Китаю в Ніредьгазі.

Після того, як хворий звернувся до медиків, у Берегові було скликано протиепідемічну комісію та прийнято рішення госпіталізувати чоловіка до обласної інфекційної лікарні із використанням спецзасобів захисту.

Наразі в інфекційній лікарні готують спеціальний бокс для прийому хворого. Мешканця Берегівщини перевірятимуть на коронавірус.

Також стало відомо, що чоловік, який захворів, 1985 року народження, працює в Будапешті на китайця, який родом із провінції Хубей та місяць тому повернувся звідти.

На даний момент тест-систем в області ще немає. Лише сьогодні їх привезли в Київ.

У разі, якщо захворювання на коронавірус підтвердиться, то який буде алгоритм дій, адже пацієнт контактував з багатьма людьми, лікарями без застосування спецзасобів.

"Сьогодні, 25 лютого в ОДА розповіли про хворого закарпатця. Начальник департаменту охорони здоров'я Єлизавета Біров, офіційно підтвердила госпіталізацію в обласній лікарні хворого чоловіка. За її словами чоловік звернувся з ознаками ГРВІ до сімейного лікаря, і повідомив, що контактував з китайцями на ринку в Угорщині. Через це було прийнято заходи, при яких чоловіка госпіталізували до інфекційного відділення Закарпатської обласної лікарні. Він був поміщений до ізолятору разом з дружиною. У хворого було взято всі аналізи для перевірки. Наразі спеціалісти уточнюють зв'язки закарпатця з мешканцем Китаю, адже той не міг точно пояснити коли його роботодавець повернувся з Китаю," - йдеться на сайті Mukachevo.net

Читайте також: Коронавірус в Італії: як захищатиметься Україна