Наближається жіночий день і багато хто вже готується до свята краси. Якщо ви все ще не визначилися з подарунками для своїх дорогих і коханих жінок, то напередодні свята ми підкажемо, що подарувати дівчині, дружині, сестрі, мамі, бабусі, колезі на 8 Березня

Broadway Beauty Club

Кожного року із приходом весни усі чоловіки починають думати про те, чим здивувати свою кохану дружину або люблячу матір. Здавалося, що вже всі ідеї вичерпано й оригінальні подарунки у ваші голові скінчилися. Однак у салоні краси "Broadway Beauty Club" так не думають. Вихід є завжди й саме тут до 8 березня ви зможете придбати своїм найкращим жінкам чудові подарунки.

Ні для кого не є секретом той факт, що жінка завжди намагається виглядати неповторно. В цьому допоможуть саме в "Broadway Beauty Club". Придбайте для своїх коханих сертифікат на усі косметологічні, перукарські та нігтьові послуги. З нагоди свята весни та жіночої краси тут дарують на послуги знижку 10%. Також до 8 березня у "Broadway Beauty Club" ви зможете придбати подарункові сертифікати на тайський масаж зі знижкою 10%.

Якщо у цей день жінка хоче виглядати неповторною, в "Broadway Beauty Club" 8 березня діє знижка 10% на святковий Make up.

Кількість покупки сертифікатів за даною пропозицією не обмежена.
Акція діє до з 20.02.2020 до 08.03.2020 року включно.

І це не все, чим вас можуть здивувати у "Broadway Beauty Club". Завітавши у салон краси, ви отримаєте повний спектр послуг:

Перукарські послуги

Жіночі, чоловічі та дитячі стрижки, фарбування, керапластика, ламінування, зачіски, плетіння. Лікування та доглядові процедури для волосся.

Косметологія

Класична та інноваційна косметологія, омолоджуючі та ін'єкційні процедури. Догляд за проблемною та зрілою шкірою. Індивідуальний підбір косметичних засобів. Воскова епіляція, шугаринг.

Професійний візаж

Макіяж будь-якої складності, корекція та фарбування брів, ламінування та довготривала укладка брів та вій.

Нігтьовий сервіс

Манікор. Педикюр. Гель-лак. Гель. Художній розпис нігтів. Парафінотерапія для рук та інші відновлювальні процедури.

Турбосолярій

Масаж та Спа

Більше 10 видів масажу для тіла та обличчя від тайського та українських спеціалістів. Термоковдра. Фітобочка Гарячі та холодні антицелюлітні обгортання, обгортання тіла золотом, шоколадом. Фітобочка. Скрабування.

P.S. "Broadway Beauty Club" - продюсер Вашої краси
Запис та консультація за телефонами:
067 738 65 99; 095 776 39 27
м.Рівне , вул.Соборна, 112
Manhattan City Hall, 6 поверх

Швейні машини Рівне  

Ви не знаєте, що подарувати коханій на 8 березня, але точно знаєте, що вона полюбляє виготовляти одяг власноруч? Тоді це саме те, що вам треба.

Якщо ваша кохана професійна кравчиня або ж полюбляє шити для себе та рідних, вона точно знає, що якість виробу більшою мірою залежить від швейної машинки. Адже шов має бути не лише рівним, а й акуратним. Від цього залежить естетичний вигляд готового виробу.

Не засмучуйтеся, якщо ви на цьому не розумієтеся. Придбати для коханої якісну швейну машинку та усі необхідні кравецькі приладдя вам допоможуть у магазинах "Швейні машинки", які знаходяться у Рівному в ТРЦ "ПОЛІТОН" на Київській, 21 та Академіка Грушевського,1.

Саме тут представлений широкий асортимент не лише якісних швейних машинок, а й оверлоків, прасувального обладнання різних виробників та цінової категорії.

Також у магазинах "Швейні машинки" ви зможете придбати спеціальні нитки для шиття та чимало інших необхідних швейних аксесуарів.

Хочете здивувати свою кохану або матір оригінальним подарунком, завітайте у магазини "Швейні машинки".

"Швейні машинки"

м. Рівне ТРЦ "ПОЛІТОН"
вул. Київська,21 та А.Грушевського, 1
Телефон:+38 050 233 2722

ОЗДОРОВЧО - МАСАЖНА СТУДІЯ "ІМПЕРАТОР"

Нарешті в нашому місті є місце де ви отримуєте всебічне та якісне оздоровлення всього організму. Саме те місце де навіть до лікування целюліту використовуючи комплексний підхід та працюють на результат! Те місце де оздоровлюються професійні спортсмени, домогосподарки та діти з проблемами спини. Адже ми знаємо, що якщо один в сім'ї хворий, то хвора вся родина.

Не втрачайте можливість подарувати собі настрій й хороше самопочуття. Адже у Рівному нарешті з’явилося місце де вилікують не лише ваше тіло, а й душу. Для цього вам варто завітати до оздоровчо – масажної студії “Імператор”.

Ні для кого не є секретом той факт, що лікувати треба не проблему, а її причину виникнення. Тому фахівці оздоровчо - масажної студії “Імператор” працюють не лише з вашими проблемами, а з першопричинами їх виникнення.

В оздоровчо - масажній студії “Імператор” працюють на результат, тому не гайте свій час даремно, відвідуючи інші заклади. Хочете почувати себе добре завжди, вам неодмінно допоможуть в цьому в оздоровчо - масажній студії “Імператор”. Адже саме тут майстри своєї справи працюють не на кількість, а на результат.

Не за горами свято весни і краси - 8 березня. Якщо ваша жінка мріє про гарну фігуру, здійсніть її бажання. В оздоровчо – масажній студії “Імператор” допоможуть такі мрії зробити реальністю за допомогою апаратних процедур. Завдяки процедурам корекцію можна зробити лише у потрібному місці.

Якщо вам не подобається ваше тіло й ви бачите прояви целюліту, не зволікайте, а мерщій прямуйте до оздоровчо - масажної студії “Імператор”. Це єдине місце у Рівному де вам допоможуть не лише позбутися целюліту, а й вилікувати його.

За браком часу люди не завжди ходять на масаж регулярно. В оздоровчо-масажній студії “Імператор” пропонують відому послугу кінезіотейпінг. Він стане в нагоді тим, хто дуже багато сидить й мало рухається. Також кінезіотейпінг знімає напругу м'язів і полегшує життя.

Ще одним напрямком, яким займаються в оздоровчо-масажній студії є мануально-м’язове тестування, виявлення та усунення дизфункцій опорно-рухомого апарату остеопатичними м’якими техніками, остеопатичний підхід до лікування лімфодринажної системи та корекції ваги.

У студії також є послуга й для любителів народної медицини, а саме гірудотерапія. Гірудин, що виділяє п'явка, має здатність розріджувати кров. Такий метод лікування застосовують, коли є необхідність розкупорити тромби в судинах.

Якщо ви хочете зробити свою кохану найщасливішою й найздоровішою, поспішайте до оздоровчо-масажної студії "Імператор". З нагоди свята 8 березня тут діє знижка на сертифікати 20 %. Також тут є постійні акції та знижки для постійних клієнтів.

Не гайте часу, завітайте в оздоровчо-масажній студії "Імператор":

  • комплексний підхід до проблеми;
  • важливо знайти першопричину болю і працювати з причиною а не з симптомами;
  • апаратні процедури це кавітація, лазерна ліпосакція, RF проміння;
  • процедури для очищення лімфи та лімфодренажа, антицелюлітні та для підтяжки шкіри;
  • кінезіотецкування для боротьби з сколіозом у дітей, при набряках, від зморшок на обличчі і т. д.

Місце краси душі й тіла знаходиться за адресою:

м. Рівне , вул. Адама Міцкевича
Готель "Мир", кабінет 221.
Facebook: Імператор оздоровчо-масажна студія
Телефон: +38 073 360 2528.

Beauty_room_rivne

Коко Шанель говорила: "Обличчя – це дзеркало, яке відображає рух внутрішнього життя. Приділяйте йому особливу увагу". Але в сучасному, шаленому ритмі жінки зазвичай не завжди встигають робити це самотужки. В такому разі, цю справу варто довірити професіоналам.

Не за горами свято жіночої краси, 8 березня. Чоловіки мають можливість потішити своїх коханих, зробивши їм чудовий подарунок у вигляді сертифікату в салон краси "Beauty_room_rivne". Тут вашим коханим зроблять щасливі брівки, ідеальний макіяж та модну зачіску або укладку.

Щасливі брівки – щаслива жінка. Усі красуні знають, що правильна форма брів змінює вираз обличчя. У "Beauty_room_rivne" люблять ваші брови. Тому майстри працюють лише найкращими та гіпоалегренними продуктами. Крім того, тут ви зможете зробити ламінування брів та корекцію воском.

У "Beauty_room_rivne" знають, як зробити вас неймовірними красунями із чарівними посмішками. Майстри допоможуть вам позбавитись від зайвого пушкового волосся на обличчі воском призначеним для роботи із зонами на обличчі та тридінгом. Для цього вам не треба витрачати додатково час, адже цю процедуру роблять паралельно із корекцією брів або іншими процедурами в салоні краси.

Детальний перелік послуг в салоні "Beauty_room_rivne":

  • ламінування брів;
  • фарбування брів;
  • корекція брів;
  • корекція брів воском, пінцетом, тридінг;
  • корекція пушка воском над верхньою губою;
  • ламінування вій;
  • фарбування вій;
  • зачіска або укладка;
  • макіяж.

Якщо ваші кохані мріють стати майстрами жіночої краси, в "Beauty_room_rivne" є круті курси. Тут навчать, як правильно зробити макіяж та як повинні виглядати ідеальні брівки. У салоні "Beauty_room_rivne" разом із майстрами можна навчитися робити можна зачіски та укладки.

Зробіть всесвіт коханої ідеальним, поспішайте до салону "Beauty_room_rivne".

"Beauty_room_rivne"
м. Рівне , вул. Адама Міцкевича, 32
Instagram: "Beauty_room_rivne"
Телефон +38 096 9688982

L and M beauty salon

8 березня свято весни та жінки. А це у свою чергу можна прирівняти до свята краси. Кожна жінка має свою унікальність та особливість, і звичайно хоче завжди виглядати гарно.

Щоб потішити гарним подарунком у цей день своїх коханих, чоловіки зазвичай починають готуватися заздалегідь. Одним із найкращих подарунків на 8 березня може стати сертифікат на послуги у салоні краси і перманентного макіяжу "L and M beauty salon". Саме тут майстри допоможуть вашим коханим підкреслити свій індивідуальний стиль.

Салон краси і перманентного макіяжу "L and M beauty salon" пропонує широкий спектр послуг:

  • перманентний макіяж брів (ПУДРОВІ брови, напилення), перманентний макіяж губ (НЮД/помадний ефект)
  • перманентний макіяж повік (міжвійка/стрілочка)
  • лазерне видалення татуажу, видалення тату
  • оформлення та коррекція брів
  • довготривала укладка брів

  • професійне нарощення волосся (італійська технологія, мікро-і нано">здійснюємо купівлю і продаж натурального слов’янського волосся)
  • треси (пошиття на замовлення )
  • макіяж (вечірній, щоденний)
  • курси перманентного макіяжу
  • відновлення волосся OLAPLEX
  • голівудське нарощення волосся
  • перукарські послуги (фарбування , колорування, зачіски, стрижки, укладки)
  • манікюр/педикюр з покриттям (також в 4 руки).

Кожна жінка завжди намагається бути ідеальною, і перманентний макіяж являється лідером серед послуг, які користуються популярністю у найніжнішої частини людства.

Сучасний перманентний макіяж повинен бути натуральний, підкреслювати природню красу, не кидатися в очі і бути помітним лише для професіонала. Пудрові брови, міжвійка і губки Nude або Tint lips зроблять обличчя коханої жінки виразнішим.

Ще однією цікавою послугою, яку надають майстри у "L and M beauty salon" – це курси перманентного макіяжу.

Чоловіки можуть зробити сюрприз своїм коханим і подарувати їм сертифікат на індивідуальне навчання або в міні-групі. Інформація, яку отримають жінки на курсах, допоможе їм стати успішним майстром у світі перманентного макіяжу. Крім того, на курсах є можливість дізнатися про колористику, секрети ескізу, постановку руки та багато іншого.

У "L and M beauty salon" є спеціальні курси з нарощування волосся за сучасними перевіреними якісними технологіями. Великий вибір кольорів та відтінків слов’янського волосся будь-якої довжини.

Під час різних процедур майстри салону використовують лише якісну та професійну косметику.
Зробіть свою кохану щасливішою, придбайте сертифікат на спектр різних послуг у салоні краси і перманентного макіяжу "L and M beauty salon".

L and M beauty salon

м. Рівне , вул. Відінська, 5в
Faсebook: L and M beauty salon
Instagram: landmbeautysalon
Телефон: +380985608484