4 весілля
Ніна та Петро з села Стовпець прийняли участь у 17 випуску 7 сезону популярного реаліті-шоу "4 весілля".

Молодята організували справжню сільську гулянку у шалаші біля дому. Бюджет весілля склав понад 200 тисяч гривень. До слова, у відео також видно популярні туристичні перлини Дубенщини - Дубенський замок та Тараканський форт. Вінчання пари пройшло у відомому монастирі в Онишківцях.

У проекті «4 Весілля» наречені відвідують весілля одна одної, після чого виставляють кожній бали у чотирьох категоріях - сукня, меню, місце проведення та загальне враження. Та, яка набере найбільше балів від суперниць, перемагає і отримує головний приз - романтичну подорож на двох. Щотижня змагається по 4 весілля.

Ніні - 20 років. Вона разом зі своїм нареченим Петром разом виховують чотирьох дітей - одну спільну і трьох від попереднього шлюбу чоловіка, зазначено у Типове Рівне . Вони розповіли, що раніше були сусідами. Ніна влаштувалася працювати нянею дітей до колишньої дружини свого нареченого. Втім, через постійні зради жінки вони розлучилися. Ніна після розлучення Петра допомогала чоловікові з дітьми та підтримувала його, тож згодом дружба між ними переросла у кохання. Коли Ніна народила йому дитину, Петро у палаті пологового будинку освідчився і запропонував їй вийти за нього заміж. 

Читайте також: Поліцейські затримали жінок з етнічними ознаками, які вкрали гроші у Березному