День пам'яті про подвиг учасників Революції Гідності щорічно проходить 20 лютого. Саме в ці дні, шість років тому, протистояння між українським народом і тодішнім владним режимом сягнуло свого апогею.

Тоді загинуло найбільше активістів Євромайдану, тоді обірвалося життя і наших земляків. Георгій Арутюнян, Олександр Храпаченко, Валерій Опанасюк, Іван Городнюк – герої, які віддали своє життя за майбутнє України.

Молебень за загиблими провели на «Алеї Героїв», що на кладовищі «Нове». Архієпископ Рівне нський та Острозький Іларіон закликав завжди пам’ятати цей подвиг і молитися за упокій душ розстріляних мирних учасників Революції Гідності.

Голова Рівне нської облдержадміністрації Віталій Коваль, голова обласної ради Олександр Данильчук, міський голова Рівного Володимир Хомко, представники правоохоронних органів, громадських об’єднань, волонтерських рухів та рівняни вшанували учасників Революції Гідності хвилиною мовчання і поклали квіти на могили Героїв.

«Плине кача по Тисині…» - піснею-реквіємом згадали про події Євромайдану уже біля дошки Пам’яті Героям Небесної Сотні та Героям, загиблим у зоні АТО. Там лунали історії Майдану і наших земляків. Після чого керівництво області і міста висловили свої співчуття родинам загиблих.

Вони дали нам надію, шанс на мрії і краще майбутнє. Вони - та сотня, яка завжди триматиме українське небо, а пам’ять про них вічно житиме у наших серцях. Адже, Герої не вмирають!

Читайте також: Рівнянин просить зробити в`їзд до автостанції Чайка вільним