Тетяна Ганзюк
У селі Лінчин Березнівського р-ну активісти б'ють на сплох. Мовляв в заповіднику біля річки Бобер вони виявили порубку лісу породи дуб, в кількості 40 дерев.

Активісти скаржаться, що у заповіднику помітили незаконну вирубку лісів. На місці події вони виявили людей, які назвалися майстрами лісу та лісничим. Проте документів на порубку дерев ніхто не показав, а через 5 годин головний лісничий привіз якісь документи, в яких нічого толком не було вказано, повідомляє одна з активісток Тетяна Ганзюк на своїй сторінці у Фейсбук.

“На місце події викликали поліцію, яка приїхала і сказала розберемося в чому люди сумніваються! Говорили, про якийсь тендер, що це все хтось викупив і так далі.”, - Тетяна Ганзюк.

Речниця обласного управління лісового господарства Світлана Горошко у телефонному коментарі нам повідомила:

“До них виїхали фахівці держлісгоспу на чолі з головним лісничим. Їм показали на місці всі документи, які підтверджують, що все здійснювалося в рамках закону. Тобто вони показали і лісовий квиток і погодження Укрдержліспроекту і акт обстеження. Дали відповідь на всі запитання, що стосується, власне цієї рубки.”, - розповіла Світлана Горошко.

Також речниця лісгоспу додає, що відтепер лісівники будуть інформувати громадськість про всі лісгосподарські заходи, які будуть відбуватися на території держлісслужби, щоб у майбутньому не виникало схожих непорозумінь. 

 
Читайте також: 
Рівне стало менше на одну прекрасну людину