16 лютого о 21:37 до Служби порятунку Рівненщини за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу у в приватному господарстві с. Кривичі Рівненського району по вул. Рибацька.

На місце виклику негайно було направлено чергове відділення вогнеборців, місцевої пожежної команди с. Верхівськ, вогнеборців 2-ї державної пожежно-рятувальної частини та пожежно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спецпризначення, а також оперативно-координаційний центр обласного управління ДСНС.

Прибувши за вказаною адресою, рятувальники встановили, що вогнем охоплено покриття та перекриття двоповерхової дерев’яної будівлі лазні, (крита металопрофілем, розміром 12х10м).

На гасіння пожежі з різних сторін бійці ДСНС подали два водяні стволи. Вже о 22:18 пожежу вдалося локалізувати, а о 00:59 повністю ліквідувати.

Ніхто з громадян не постраждав. Вогнем знищено знищено покриття та перекриття на площі 10м2, пошкоджено речі домашнього вжитку в будівлі лазні (двопоерхова дерев’яна, крита металопрофілем, розміром 12х10м).

На гасіння пожежі було залучено три одиниці спецтехніки ДСНС та 11 рятувальників.

Причина пожежі та розмір завданих збитків встановлюється.