гу дснс
15 лютого об 12:11 від поліції на спецлінію "101" надійшло повідомлення про те, що в місті Дубно по вулиці Тараса Бульби поблизу “Луцької брами” горить автомобіль марки ВАЗ 2105.

До місця виклику було направлено чергове відділення бійців 5-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Дубно. На гасіння рятувальники подали вогнегасячі речовини.

О 12:20 пожежу було локалізовано, а о 12:28 ліквідовано. Автомобіль вдалося частково врятувати. Вогнем знищено акамулятор та лобове скло, пошкоджено скло праве бокове, коробку реле, електропроводку та патрубки.

Причина пожежі та розмір завданих збитків встановлюються. До гасіння було залучено одну пожежну автоцистерну та п'ятеро рятувальників. Зі слів очевидців, після того як власник зачинив машину та пішов по власним справам, автомобіль раптом завівся та рушив з місця. Проїхавши метрів п'ятнадцять, з під капоту авто почав йти дим, а згодом і вогонь. Патрульні, що були поруч розпочали гасіння вогнегасником, а рятувальники, що прибули на місце загасили полум'я повністю. 

Читайте також: Викрадений мотоцикл на Рівне нщині розшукали