У Рівненському РАЦСі аншлаг, адже у День Святого Валентина закоханих, які хочуть одружитися, значно більше аніж в інший звичайний день. Через те відділи державної реєстрації актів цивільного стану 14 лютого працюють до опівночі. А в міському будинку культури одружаться громадянини Італії та Франції, а ще АТОвці. Також нашим журналістам випала нагода стати свідком одруження Білосніжки та Капелюшника.

У холі Рівне нського РАЦСу десятки казкових героїв. Тут і Міккі Мауси, свинка Пеппа, Лунтік, вовчик братик та черепашка Ніндзя.

Ми прийшли привітати нашу колегу. Вона сьогодні виходить заміж - актриса Рівне нського театру ляльок Юлія Гольонко.

Сама ж наречена у костюмі Білосніжки, а наречений Капелюшник.

Нас познайомили друзі на весіллі, а потім разом Новий Рік святкували, а потім я йому перетелефонувала і він до мене приїхав в гості і так почалася наша історія, - розповідає Юлія.

Хоч і наречений не актор театру ляльок, проте з радістю одягнув костюм Капелюшника. Гості теж підтримали ініціативу.

Сьогодні я в образі Лунтіка, мій чоловік у образі мишки Рататуя...вирішили привітати нашу подругу, колегу з такою гарною подією.

У молодят за плечима 12 років спільного життя та 3-є діток. Офіційно реєструють свій шлюб сьогодні 14 лютого. Кажуть, не планували саме на День закоханих. Так співпало.

Не стримують емоцій батьки молодих.

Може комусь і хочеться вельона. Їм захотілося то. Ми не можемо їм казати. Це їхній вибір. То ми згодилися, то що їм добре, то й нам хорошо, - говорить мама нареченого.

А гості бажають ще 4-ро дітей. Щоб було 7-ро, як у казці про "Білосніжку та семеро гномів". У Рівне нському відділі РАЦСу кажуть, сьогодні, 14 лютого, традиційно відбувається Всеукраїнський марафон "Кохання поза часом".

У Рівне нській області розписуються сьогодні, планують розписатися 79 пар. По Рівному 17, сьогодні хочуть одружитися в такий романтичний день і ще + 7 пар у нас ще є за добу, - говорить заступниця начальника Західного міжрегіонального управління юстиції Оксана Сальчук.

До слова у День Закоханих жодної заяви на розірвання шлюбу, тільки - одруження.  

Читайте також: чи був святий Валентин покровителем закоханих - позиція ПЦУ