фото ілюстративне
Працівниками прокуратури Рівненщини підтримане публічне обвинувачення у Здолбунівському районному суді під час розгляду обвинувального акту у кримінальному провадженні стосовно сімейного лікаря загальної практики за складення і видачу нею, неправдивих лікарських довідок про перебування засудженого на амбулаторному лікуванні та в пособництві у підробленні цих довідок.

За вироком Здолбунівського районного суду, який набрав законної сили, лікарку визнано винною та засуджено до сплати штрафу в розмірі 50 неоподаткованих мінімумів доходів громадян.

У зв`язку з викладеним, Здолбунівською місцевою прокуратурою 12.02.2020 подано заяву про перегляд вищевказаного рішення Рівне нського апеляційного суду, яке прийнято на підставі підроблених лікарських довідок, за нововиявленими обставинами.

Окрім того, Здолбунівським ВП Острозького ВП ГУНП в Рівне нській області розслідується кримінальне провадження за фактом використання підроблених вищевказаних медичних довідок в Рівне нському апеляційному суді за ознаками злочину, передбаченого ч. 4 ст. 358 КК України (використання завідомо підробленого документа).