Кохання - одне з найсильніших і найпрекрасніших людських почуттів. Кожен з нас хоча б раз у житті кохав. А є подружжя які разом більше півстоліття. У цей святковий - День всіх закоханих ми вирішили показати як берегти почуття роками.

Шістдесят п'ять - саме стільки років разом подружжя Михайла та Зої Толобчуків. Йому дев'яносто, вона на дев'ять років молодша. Мають сина та доньку, а ще онуків та правнуків. А своїм прикладом кожного разу показують рідним та оточуючим, що справжнє кохання - існує.

Діло не в тому, що я її все життя люблю. Як в 16 літ так і досіхпор.

В шлюбі головне кохання, повага та плідна праця, додає дружина пані Зоя.

Має бути повага. Відповідальність.

А це подружжя Савелюків разом майже сорок років. Це третій шлюб для пана Василя та другий в пані Марії. Вона виростила двох його хлопців, стала для них як рідна мама. Жінка розповідає нам секрети подружнього життя.

Я знаю, шанувати потрібно. Зійшлися то треба жити.

Одруження - це звичайно величезний крок. Але головне пронести свої почуття через усе життя. Якщо ви будете недбало кидатися словами і вчинками, випробовуючи почуття на міцність, то є велика вірогідність втратити цей небесний дар, який дається кожному, але не кожен здатен цей дар оцінити та зберегти.  

Дивіться також: унікальну чорнодимлену кераміку створюють і на Рівне нщині