фото ілюстративне
Двоє рівнянок звернулися 10 лютого до поліції та повідомили, що вони потрапили на гачок аферистів, які використали дещо видозмінені схеми. 

На мобільний телефон 68-річної рівнянки зателефонував невідомий та повідомив, що її дочка у магазині побутової техніки розбила новий мобільний телефон. Сума завданих збитків становить 29 тисяч гривень, які необхідно терміново відшкодувати. Пенсіонерка без вагань перерахувала кошти  на вказаний шахраями банківський рахунок. 
Також, вчора із письмовою заявою до поліції звернулась 85-річна жителька Рівного і повідомила, що першого лютого близько 18 години невідома особа заволоділа грошовими коштами в сумі 20 тисяч гривень, які нібито потрібні були на лікування сина, що потрапив в ДТП. Кошти пенсіонерка передала невідомому чоловіку, який прийшов до її квартири. 

Правоохоронці вкотре звертаються до громадян не реагувати на подібні повідомлення. У разі надходження такого тривожного дзвінка, варто перервати розмову, самостійно з’ясувати, чи все гаразд із родичем, який начебто потрапив у біду, а також зателефонувати до поліції, чи такий факт взагалі мав місце. Звертаємо увагу, що будь-яку ситуацію краще вирішувати законним шляхом.

 Читайте також: У Рівному затримали п`яного водія з бурштином