національна поліція
У Рівному правоохоронці зловили двох чоловіків "на гарячому", коли ті проникли до підвалу житлового будинку.

 Трапився інцидент 5 лютого близько третьої години ночі.

Під час відпрацювання міста працівники карного розшуку спільно з дільничним біля багатоповерхівки почули підозрілий шум із підвального приміщення.

Підійшовши ближче, виявили чоловіка, які наготував та вже почав виносити три титанових диски з шинами та три шини. Зловмисником виявився 42-річний рівнянин, відносно якого нині розглядається справа у суді щодо незаконного зберігання боєприпасів за місцем проживання.

Крім того, поліцейські неподалік місця злочину виявили ще й 34-річного жителя Рівного. Із його слів, він лише проходив поруч. Однак чоловік теж притягувався до кримінальної відповідальності, але за злочини, пов’язані із незаконним обігом наркотиків.

«42-річного зловмисника затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання, — повідомив заступник начальника Рівне нського відділу поліції – начальник слідчого відділу Павло Пастушок. — Затриманому слідчі повідомили про підозру у вчиненні замаху на крадіжку. Також обоє перевіряються на причетність до вчинення аналогічних злочинів».

Санкція статті передбачає від трьох до шести років позбавлення волі.

Читайте також: Жінка віддала 15 тисяч гривень за сина, не знаючи де він