Здолбунів

У Здолбунові, по вулиці Заводській під під'їздом одного з будинків утворилось серйозне провалля. Мешканці запевняють, що неодноразово звертались до своєї "Першої Здолбунівської управляючої компанії", аби ті звернули увагу на аварійну ділянку під будинком. Втім, лише сьогодні комунальники приїхали ліквідовувати проблему. 

"Ми просили зробити нам і дашок над під'їздом, але все марно. А в нас постійно підмивало будинок. Сьогодні представники приїхали, але вже поїхали шукати техніку. Побоююсь, що зроблять погано" - коментує пані Оксана.

Однак, керівник компанії пан Віктор повідомив про те, що трактор на місці і провалля ліквідовують: 

"В цьому будинку багато чого робилось і в т.ч. роботи по даху. Те що там пустота під плитою ми випадково побачили і одразу взялись ліквідовувати. Очевидно, воно утворилось після попередніх робіт Здолбунівкомуненергії. Якщо встигнемо, то сьогодні і завершимо" - прокоментував пан Віктор

Як пояснює керівник компанії, усі роботи робляться за рахунок плати мешканців. Нажаль, далеко не всі сплачують за послуги по утриманню будинку. Втім, компанія намагається оперативно вирішувати усі проблеми.