Зрозуміло, що всі ми не ідеальні і те, що добре вдається одним людям, може абсолютно не підходити іншим (і навпаки). Наприклад, якщо ви виробляєте хитромудрі кульбіти в ліжку, то не розраховуйте, що це автоматично підніме вас в очах партнера - він як раз може порахувати вашу поведінку абсолютно неприйнятною і поспішить ретируватися. Знайома ситуація?

Прийшов побачив переміг…

«Давай зробимо це по-швидкому» має місце бути, але не повинно перетворюватися в буденність. Сексологи рекомендують не забувати про прелюдії, адже як не крути, настройка на секс дуже важлива і іноді чекання збуджує набагато більше, ніж сам статевий акт. До того ж, розбіжність в сексуальних темпераментах може привести до того, що інтимний процес втратить для вас привабливість і актуальність (ви можете розчаруватися настільки, що іншим разом віддасте перевагу просто відмовитися від сексу з цією людиною). Тому не шкодуйте сил і часу, щоб пофліртувати зі своїм партнером, завести його і зробити ваш секс більш пікантним.

"День Сурка"

Одноманітність, особливо в сексі, дуже швидко остудять запал вашого обранця і змусить його шукати гострі відчуття на стороні. Щоб не втомитися один від одного завчасно (і підтримувати пристрасть у відносинах), постарайтеся не зупинятися на 1-2 комфортних позах, які вже давним-давно приїлися, а дозвольте собі кілька сміливих експериментів. Уточніть у вашого партнера, які у нього є сексуальні фантазії і розкажіть, про що мрієте самі. Можливо, ваші бажання збігаються, так чому б не втілити їх в життя, і доставляючи один одному ще більше задоволення.

«Гігієна? Ні, не чули! »

Щоб не перетворювати своє тіло в розсадник інфекцій і бактерій (а заодно чи не поставити здоров'я партнера під удар), не нехтуйте походом в душ до і обов'язково після інтимного зв'язку. Крім того, даний процес можна перетворити в прелюдію і, наприклад, запропонувати своєму партнерові прийняти душ разом - а там, дивись, і ліжко вам вже не знадобиться. Можливо, вам настільки сподобається цей експеримент, що починати сексуальні втіхи у ванній стане вашою сімейною традицією.

«Дивись, як я вмію»

Бажання продемонструвати свої здібності може вам вийти боком, застерігають психологи. По-перше, особливо ревнивих чоловіків може зачепити той факт, що ви десь навчилися таким премудростям і, напевно, наставників у вас було багато, а по-друге, ваш обранець може вирішити, що ви тим самим натякаєте на його «профнепридатність» і образиться не на жарт. Тому краще стримайте свій запал і вводьте свого партнера в курс справи поступово. Іншими словами, не намагайтеся відразу ж показати йому всі свої навички, а краще дивуйте (і порушуйте) його кожен раз чимось новим.

А побалакати?"

Нескінченна балаканина (особливо обговорення якихось дріб'язкових питань в самий розпал інтимному зв'язку, наприклад) дуже стомлює, повірте. Сексологи, звичайно, рекомендують під час процесу шепотіти на вушко партнеру сексуальні дурості або хвалити і підбадьорювати його, але не перетворюйте це в допит з пристрастю, намагаючись обговорити «по ходу дійства» якісь моменти. Вашого обранця може не тільки розлютити такий підхід, але і образити. І знаєте, ми його дуже навіть чудово розуміємо. Тому постарайтеся стежити за тим, щоб не «бовкнути зайвого», а всі питання, які не відносяться до сексу, обговорити в інший час.

«Почекай, це важливий дзвінок!»

Здавалося б, всім зрозуміло, що під час романтичних зустрічей потрібно відключати телефони (комп'ютери та телевізор), повністю зосередившись на своєму партнері. Максимум, що допустимо в такій ситуації - включити тематичну музичну підбірку, щоб створити невимушену атмосферу. В іншому випадку ви будете кожен раз мимоволі здригатися від дзвінка (або занадто гучних реплік телегероїв), відволікатися, діяти невпопад або зовсім віддасте перевагу «згорнути дійство». А, уявіть, що в цьому випадку буде відчувати ваш обранець? Ви відволіклися на важливий дзвінок, отримали неприємну інформацію, засмутилися і вирішили закінчити з сексуальними експериментами, а вашому партнерові доведеться самостійно доходити до фінішної прямої. М'яко кажучи, він буде не в захваті від вашої поведінки. Ще одна варіація - відразу ж хапати смартфон після закінчення «марафону» і хвалитися своїми подвигами в соцмережах. Ні, це, звичайно, ваша справа, чи розповідати світові про те, чим ви тільки що займалися або залишити своє особисте життя в секреті, проте вашому партнерові така активність (і відкритість) теж навряд чи сподобається.

«Тобі треба, ти і роби!»

Безініціативність і інфантильність в ліжку теж навряд чи обрадує вашу другу половинку. Ніхто не говорить, що потрібно брати приклад з героїв фільмів для дорослих і розігрувати в спальні справжні уявлення, але повірте, вашому обранцеві буде набагато приємніше відчувати, що ви з ним на одній хвилі, що ви обидва відкриті і готові до певних експериментів і активностей.

«Як втомився? А на друге коло? »

Навіть якщо ви відчуваєте прилив сил і бажання повторити сексуальні подвиги, дайте можливість своєму обранцю перевести дух і перепочити. В іншому випадку він може вирішити, що не впорається з вашими сексуальними апетитами і вважатиме за краще знайти кого-то менш активного. це тільки в фільмах для дорослих актори можуть займатися любов'ю кілька годин поспіль і виглядати при цьому свіжими і відпочившими, а в житті все відбувається інакше - добре якщо вашого кавалера не злякає ваш темперамент і він готовий буде продовжити експерименти через якийсь час.