Фахівці одного популярного інтернет-журналу провели дослідження для того, щоб дізнатися найбільш сексуальні чоловічі професії. Соцопитування показало картинку про те, яким чоловікам жінки віддають перевагу найбільше.

Найсексуальніші професії у чоловіків

10 місце — Брокер. Як би комусь не здалося це рішення дивним, але саме брокери займають останню позицію в даному рейтингу. Такий чоловік завжди повинен виглядати охайно і відповідно до ділового дрес-кодом. Можливо, саме тому вони так приваблюють жінок: стримана зачіска, костюм, біла сорочка, туфлі і шкіряний портфель для документів.

Крім того, брокер — це той чоловік, який регулярно має справу з грошима, причому не малими. А що може порушувати жінок сильніше грошей? Брокер — це обов'язково чоловік з аналітичним складом розуму, він мудрий і розважливий, вихований і задумливий. Такий чоловік розбирається в цінностях і неймовірним компліментом вважається його увагу до жіночої статі. Дана професія звичайно ж викликала безліч питань у аналітиків, але тим не менше факт залишається фактом — жінкам подобаються брокери!

9 місце — Лісоруб. До даної професії можна віднести не тільки тих людей, хто регулярно валить ліс, але і схожі важкі професії: будівельник, наприклад, а так само будь-яка інша професія, де чоловік докладає величезні фізичні зусилля. Мабуть, жінки вважають, що така праця може піти дійсно сильний і сміливий чоловік, в тілі якого є гора м'язів і крижаний спокій вдачі, щоб щодня виконувати одну і ту ж роботу, граючи м'язами на спекотному сонці.

Однак соцопитування вказав на одну важливу обставину і умова — такий чоловік обов'язково повинен бути чистим! Тобто спітнілі і заслинені мужики в шаром бруду і немитого бруду на тілі — це явний антисекс. З цього варто зробити висновок, що жінкам подобаються чоловіки, які особливо стежать за своєю гігієною навіть у робочий час або ж тільки тоді, коли їхній робочий день закінчився і вони з чистою душею і тілом направляються додому за смачною вечерею.

8 місце — Керівник. До даної професії відносяться всі схожі посади: директор, заступник директора, начальник зміни і так далі. Жінки вважають, що чоловік, який володіє певним рівнем влади втілює в собі безліч їх сексуальних фантазій. Можливо саме тому більшість «фільмів для дорослих» мають схожу схильність, так і безліч анекдотів здатні висміювати відносини боса і секретарки.

Як би там не було, але жінкам подобаються чоловіки вище і старше їх за статусом. Так вони більш забезпечені матеріально, мають досвід роботи на керуючись малими чинами, відносяться до «вищого суспільства», мають гарний одяг і дорогі речі, мають окреме робоче приміщення на підприємстві, а також автомобіль.

7 місце — Водій іномарки. В даному випадку можна виділити навіть ряд кількох професій: приватний водій великого успішного підприємства, водій забезпеченої людини, водій лімузина і так далі. У будь-якому випадку, у чоловіка повинна бути автомобіль іноземного великого виробника, великий і натертий до блиску. Але автомобіль — далеко не найсексуальніше в даній професії.

Жінки уточнили, що водій обов'язково повинен бути охайним і доглянутим і навіть якщо у нього немає спеціальної кашкета і костюм, біла сорочка і наглаженные зі стрілочками штани — обов'язково. Прекрасна стать відчуває слабкість до чоловіків, здатним тривалий час стримано вести автомобіль, дивитися вдалину задумливим поглядом, поблескивать золотим годинником на руці, що утримує кермо.

6 місце — Байкер. Чомусь жінки віднесли даний спосіб не до хобі і способу життя, а саме до професій. Тим не менш вони впевнено вважають байкера сексуальним чоловіком і для того існує ряд цілком зрозумілих пояснень: великий і могутній «залізний кінь», за яким ретельно доглядає кожен поважаючий себе байкер, велика шкіряна куртка, додає чоловікові брутальності і потужності, великі чорні берци і обов'язково чорні окуляри, приховують очі і додають таємничості.

Причому, жінки зробили обов'язковий акцент: байкер — це чоловік, який доглядає за собою і кожною деталлю свого іміджу. Жінок не приваблюють в'ялі або величезні пивні животи, тонка сива борідка, вуса, лисини і складки жиру на боках. В їх розумінні байкер — струнких накачаний чоловік середніх років, з густою чорною чуприною, впевненою ходою і неймовірним шармом.

5 місце — Фітнес тренер. Все більша кількість жінок поглинає бажання вести здоровий спосіб життя і займатися спортом. Практично в кожному місті присутні різноманітні фітнес-центри, в яких з допомогою професійного тренера можна отримати необхідний комплекс вправ. Фітнес-тренер чоловік — це завжди великий, м'язистий і атлетично складений чоловік, який може все: віджиматися, підтягуватися, качати прес і все це дається йому з посмішкою.

Жінку обов'язково залучає ввічливість і приємний зовнішній вигляд фітнес-тренерів. Крім того, гарний тренер — це, як виявилося, заставу щоденного відвідування спортивного залу. Робоча етика не дозволяє тренеру підвищувати голос, грубити і лише ввічливо звертатися. Можливо ,саме тому у жінок складається думка, що тренер — це ідеальний чоловік і неймовірний красень.

4 місце — Лікар. Жінки виділили лікаря — як одну з найсексуальніших чоловічих професій. Мабуть, це сталося тому, що лікарі та лікарі — чоловіки доглянуті, які обов'язково стежать за своїм зовнішнім виглядом так як постійно мають спілкування з людьми, а так само постійно носять уніформу. Охайність та освіченість, а так само високе положення (саме посаду старшого лікаря) приваблює жіноча стать.

Лікарі, як правило добре кажуть, знають багато цікавих речей і мають вищу освіту. Та й сама специфіка професії дозволяє жінкам довіряти цим чоловікам, виконуючи всі рекомендації. А ще — висока посада завжди дозволяє заробляти достатню кількість грошей, що дозволяє незмінно залучати прекрасна стать.

3 місце — Викладач. До ряду цієї професії так само можна віднести кілька супутніх: вчитель, викладач, академік, професор. Справа в тому, що чоловік-викладач — це завжди освічений і мудрий чоловік. Він обов'язково має вищу освіту і не одне. З ним завжди можна поговорити на багато цікаві теми, посміятися і пофілософствувати, а так само обговорити будь-яку прочитану книгу.

Чоловік-викладач повинен обов'язково дотримуватися дрес-код: штани, сорочка, костюм, жилет, краватку і так далі. Жінки так само уточнюють, що викладач обов'язково повинен або молодим, або середнього віку. Він повинен стежити за своєю спортивністю: не бути занадто худорлявим і не виділятися повнотою. Крім того, йому неодмінно варто розбиратися в прекрасному, цікавитися мистецтвом і цінувати в жінках не тільки зовнішній вигляд, але і красу.

2 місце — Олігарх. Олігарх, виявляється, теж професія в жіночому розумінні, а не фінансовий стан. Жінки вважають, що керувати великими грошима — складна робота, і випробовують величезне бажання до красивих і забезпеченим чоловікам. Але це зовсім не дивно. Такі чоловіки завжди доглянуті, пахнуть дорогими парфумами, їздять на красивому дорогому автомобілі, носять дорогі аксесуари та одяг.
Крім того, олігарх — завжди той чоловік, який зможе все дозволити своїй жінці: подарунки, увагу, квіти і задоволення. Така забезпеченість приваблює жінок куди більше, ніж його зовнішні дані. Саме тому жінки не особливо вибагливі до віку олігарха. Головне — його шарм та приємне спілкування.

1 місце — Поліцейський. В даному випадку існує багато нюансів, адже сучасні міліціонери і поліцейські буваю зовсім різного виду. Жінки вибирають тих чоловіків, що мають підтягнутий спортивний вигляд. Таких, які завжди стримані, досягли певних успіхів у своїй справі, мають хороший досвід роботи. У таких чоловіків завжди «підвішений язик» і вони знають як поводитися з людьми. Крім того, в них присутня нотка владарювання і керівництва.

Окремої уваги заслуговує форма поліцейського. Вона обов'язково повинна бути сучасною і такою, яка тільки підкреслює переваги чоловіки: сильні руки, широкі плечі, круглу попу (чому б і ні?) і м'язистий прес. Так само, він обов'язково повинен мати при собі наручники і зброю, яке додає йому сили над будь-якою людиною. Жінки залишаються незмінними і завжди віддають перевагу тим чоловікам ,у яких є хоча б найменший натяк на придушення їх волі.

Це безперечно не всі чоловічі професії, які незмінно викликають у жінок збудження і сексуальні фантазії. У переліку також є пожежний, військовий, стриптизер, адвокат, охоронець.